Jeep Wrangler 4xe Forum banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
newmember, hello all..i speak French. this is a google translation .. thanks


located in Belgium, I acquired a 4XE .; great machine, but I have a "minor" problem that I would like to solve.
The outside temperature is displayed on "screen 7" but on 8.7 it is displayed for a few seconds when switching on and then disappears.
It leaves room for a symbol that looks like a drop of water. I have tried all the possibilities (I think!) What solution? can you help me?
thanks in advance
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #6 ·
hey, did you try to reset the radio?

please send a picture of your display so we can see what you are meaning.
yes, I reset the radio, to no avail .. I went to my dealership. Another stock jeep has the same problem. it has no solution directly ..
if you have any idea, it is welcome..thanks in advance

1223
 

Attachments

·
Registered
2021 Jeep Wrangler Sahara 4xe
Joined
·
6 Posts
I have exactly the same issue with my Jeep and I didn't manage to find a solution.

Instead I modified the instrument cluster display - now at least I can see the outside temperature.

Let me know if you managed to solve this issue.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
I have exactly the same issue with my Jeep and I didn't manage to find a solution.

Instead I modified the instrument cluster display - now at least I can see the outside temperature.

Let me know if you managed to solve this issue.
Hello, I have the same problem, how did you modified the instrument cluster display ? in winter I like to know if its freezing
 

·
Registered
2021 Sahara 4xe
Joined
·
246 Posts
Scroll down on the instrument cluster display by using the arrows on the left side of the steering wheel and I think menu 10 is a settings/configuration on that let's you change what data is displayed in the various sections of the screen.
 

·
Registered
Wrangler 80th Anniversary 4xe 2021
Joined
·
3 Posts
newmember, hello all..i speak French. this is a google translation .. thanks


located in Belgium, I acquired a 4XE .; great machine, but I have a "minor" problem that I would like to solve.
The outside temperature is displayed on "screen 7" but on 8.7 it is displayed for a few seconds when switching on and then disappears.
It leaves room for a symbol that looks like a drop of water. I have tried all the possibilities (I think!) What solution? can you help me?
thanks in advance
Same with my new 4xe Jeep , Norway ;-(
 
1 - 12 of 12 Posts
Top