Szukam pomysłów na bardziej agresywne opony terenowe na standardowych 20-calowych felgach Sahara. Może opony o większych rozmiarach bez podnoszenia? Nie jestem pewien, jak duże można założyć bez podnoszenia lub zestawu poziomującego.
Czy hałas na drodze jest znacznie bardziej zauważalny w porównaniu do fabrycznego?Zrobiłem lift Mopar 2” i opony 35” BFG KM3. Żadnych problemów. View attachment 1199
Twoje opony i podnośnik wyglądają świetnie! Czy musisz zrobić podnośnik, aby pomieścić te opony?Nie. Jeździ płynnie. Cicho. Miałem te same opony w moim jk
Czy moglibyśmy zobaczyć przed/po?Wrangler Sahara 4xe (bez podnoszenia) z oponami 275/60R20 BFG KO2 na oryginalnych felgach: View attachment 3050
View attachment 3051
View attachment 3048
View attachment 3049
Bardzo zadowolony!
Jak wygląda jazda po autostradzie i przyczepność na mokrej nawierzchni na tych Wildpeakach w porównaniu do standardowych opon? Wygląda fantastycznie! Zdecydowałem się na rozmiar 275/60r20, ale nie jestem pewien, czy chcę jeszcze opony H/T czy A/T.
305/50r20?Czy można więc śmiało powiedzieć, że możemy założyć opony 33x12,5 na standardowe felgi Sahara i nie mieć żadnych problemów? Skłaniam się ku temu rozmiarowi zamiast 275/60/20