Zamówiłem swój z czarnym grillem. Myślę, że to tylko opcja w Rubiconie, ale czasami można je znaleźć na rynku lub zamówić u Mopara i kilku innych miejsc. Miałem skórzaną tapicerkę w kolorze siodła w moim Jeepie Snazzberry i naprawdę ją uwielbiałem. Czułem, że czerń lepiej pasowała do niebieskiego tym razem. Nie sądzę, żeby można było źle wybrać którąkolwiek z opcji. Możesz dodać czarny grill do obu i będzie wyglądać świetnie!
Broker, z którego korzystam, wciąż ma dostęp do niektórych Wranglerów Sahara 4Xe, które są oparte na starych cenach sprzed podwyżki cen. I zastosowanie wszystkich rabatów NY, które wynoszą 12,5 tys. USD plus 1000 USD prywatnej gotówki bonusowej, którą mam. Na przykład Hydro Blue z czarnym hardtopem, pakietem zimowym i stopniami bocznymi kosztuje teraz 62 520,00 USD. Ma dostęp do tej samej wersji za 61 190 USD. To o 1330 USD mniej. Oto kolory z tą wersją: 2 Hydro Blue z czarnym wnętrzem, 2 Sting Grey z czarnym wnętrzem, 1 Granite z czarnym wnętrzem, 1 Sarge Green z czarnym wnętrzem. Ponieważ biel kosztuje mniej, nie uwzględniłem jej w powyższych kolorach. Ta sama wersja w kolorze białym, jak powyżej, kosztuje 62 025 USD. Ma dostęp do 2 białych z czarnymi wnętrzami z tymi samymi wersjami, co powyżej, za 60 695 USD. Również o 1330 USD mniej niż koszt, jeśli zostaną zbudowane teraz. Jest jeszcze jeden Hydro Blue Sahara 4Xe, który jest okazją, jeśli ktoś chciałby dach Sky one touch. Hydro Blue, dach Sky one touch, pakiet zimowy, stopnie boczne i maty na każdą pogodę. Cena detaliczna: 66 285,00 USD. Ale ponieważ jest to również oparte na starych cenach sprzed podwyżki cen. Naklejka MSRP wynosi 63 710 USD. To o 2575 USD mniej niż kosztują, jeśli zostaną zbudowane teraz.
Jeep, na którego ostatecznie się zdecydowałem, który wciąż znajduje się na stronie dealera. Prawdopodobnie nie miał okazji go usunąć. Jest to Hydro Blue z twardym dachem w kolorze nadwozia, brązowym wnętrzem, pakietem zimowym, stopniami bocznymi i matami na każdą pogodę, cena detaliczna: 63 690 USD. Ma dostęp do starej MSRP sprzed podwyżki cen za 62 360 USD zarówno w Hydro Blue, który biorę, jak i Firecracker Red. To o 1330 USD mniej.
Oto dwa linki do dealerów, z których korzysta ten broker.
1)
New Chrysler Jeep Inventory In Waldorf, MD | DARCARS CJ Waldorf
2)
New Inventory | Car Dealership in Rockville, MD | DARCARS Chrysler Dodge Jeep RAM of Rockville
Ten broker współpracuje z Ourisman Volvo w Bethesda i Frederick MD. Ale z tego czy innego powodu nie współpracuje z Ourisman Jeep w Bethesda. Dla zabawy wszedłem na ich stronę. Mają na stanie 102 Jeep Wranglery Sahara 4Xes. Ten dealer udziela również rabatów na Jeepy w wysokości od 9948 USD rabatu od MSRP do 10 600 USD. Rabaty mogą być wyższe. Przejrzałem tylko 2 strony z 6. Mają również 26 Rubiconów 4Xes. Nie jestem pewien, czy Rubicony zostały zbudowane przed podwyżką cen, ponieważ nie zawracałem sobie głowy sprawdzaniem. Jeśli chodzi o Sahara 4Xe. Nie liczyłem, ile. Ale bardzo dużo jednostek na ich terenie zostało zbudowanych przed podwyżką cen. Oprócz udzielania rabatu od MSRP, o którym pisałem powyżej. Kosztują również mniej niż gdyby zostały zbudowane teraz. Poniżej znajdują się 3 przykłady. Jestem pewien, że jeśli ktoś by chciał. Mogliby zmusić tego dealera do zastosowania pełnych rabatów Jeepa, które mają zastosowanie do regionu, w którym mieszkają. I prawdopodobnie uzyskać kolejne 3-5% MSRP. Jeśli chciałbym srebrny. Poszedłbym na nr 2 poniżej. Następnie poprosiłbym o rabat i spróbowałbym skłonić ich do zastosowania jak największej liczby rabatów. Mają tylko 1 srebrny na stanie z wersją poniżej w nr 2 za tę cenę. Inne srebrne z tą wersją kosztują 64 715 USD na ich stronie.
Oto link do strony Ourisman Jeeps Wrangler 4Xe. Dotyczy zarówno Rubicona, jak i Sahary 4Xe. Istnieją dwie ikony pokazujące, ile każdego z nich jest w magazynie. Możesz więc kliknąć na ten, którego szukasz.
Ourisman Jeep is your home in Bethesda for the exciting Jeep Wrangler 4xe. This gas-electric hybrid Wrangler is a thrilling ride! Shop online or stop by today.
www.ourismanjeep.com
1) White Sahara 4Xe, czarne wnętrze, miękki top premium sundowner, stopnie boczne i pakiet holowniczy. Cena detaliczna: 60 625 USD. Ich MSRP wynosi 58 045 USD. To o 2580 USD mniej
New 2023 Jeep Wrangler 4xe WRANGLER SAHARA 4xe For Sale at Ourisman Jeep in Bethesda, MD | VIN: 1C4JJXP68PW514965
2) Silver Sahara 4Xe z czarnym wnętrzem, twardym dachem w kolorze nadwozia, grupą zimową, grupą holowniczą i stopniami bocznymi. Cena detaliczna: 64 715 USD. Ich MSRP wynosi 61 735 USD. To o 2980 USD mniej
New Silver Zynith 2023 Jeep Wrangler 4xe WRANGLER SAHARA 4xe from Ourisman Jeep in Bethesda, MD, 20815-5302. Call 240-523-3342 for more information.
www.ourismanjeep.com
Mam nadzieję, że te linki pomogą każdemu, kto szuka Wranglera 4xe